ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΑΙΤΙΑ-ΛΥΣΗ


ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΔΕΜΕΝΟΣ ΜΠΟΓΟΣ 50 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ .
ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΞΑΓΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ -ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ- ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ .
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΑΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΞΑΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
ΛΥΣΗ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗ(ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, ΠΟΝΤΟΣ, ΙΩΝΙΑΣ , ΑΓΚΥΡΑΣ) ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΕΓΧΟ. ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΙΩΝΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *