ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΒΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ


ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!
ΕΤΣΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΑΤΤΑΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ . ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΣΙΩΠΗΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ .
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ . ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΞΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΙΕΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΜΕΝΩΝ . ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΠΛΑΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΖΟΠΟΛΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟ .
ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ , ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ , ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΜΑΣ , ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ , ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΣΤΙΦΗ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΙΣΕΙ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ , ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΑΕΡΓΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΏΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΔΟΜΩΝ(ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΟΛΕΩΝ) ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΒΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ ΜΗΤΑΡΑΚΗΔΕΣ , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ , ΤΣΙΠΡΕΣ κλπ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *