ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ  ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΥΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ , Η Ε.Ε ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . 

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΟΥΣ(1922, 1974. ΙΜΙΑ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ “ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ .

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ . Η ΡΩΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ. 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΗΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ , ΤΟ ΝΑΤΟ, Η Ε.Ε ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *