ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΟΝΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ , ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ Ή ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΟ(ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΕΔΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΑΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΚΛΗΠΟΙΕΙΟ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ(ΔΕΛΦΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑ, ΜΥΚΗΝΕΣ, ΔΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ, ΚΝΩΣΟΣ κλπ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ , ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ” ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ” , ΤΟ “ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ” ΤΟ “ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ” ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ.
. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ .
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΙΕΡΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ , ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΗΝΗΣ , ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
. ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑΠΌΔΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΓΕΡΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΘΑΛΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΦΙΧΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ Ο ΔΙΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ. .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ 21′

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *