ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΒΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ .
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ( ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ κοκ)
ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ . Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΕΤΑΙ . Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΣΤΟ ΥΠΕΞ , ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
kostas01@amphiktyon.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *