ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΝΤΟΣ 24ΩΡΟΥ . ΤΟΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΡΑΜΠ-ΣΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ , Ο ΔΕ ΣΟΡΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ . ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ.ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ . ΤΟΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΡΑΜΠ-ΣΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ , Ο ΔΕ ΣΟΡΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ . ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΡΑΜΠ -ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΣΗΜΕΙΟ. Ο ΤΡΑΜΠ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ .
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ. ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΥΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΙΑΥΤΕΣ . ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΙΤΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ FED ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ WALL STREET , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ . Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΣΜΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ.
Ο ΑΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *