ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΛΑΚΗ

Φ

Το φαινόμενο Πολάκη είναι η κορυφή του παγόβουνου που ονομάζεται «Σύριζα» και γενικότερα Αριστερά. Οι Ελληνες είχαμε μαγευτεί από τις μαρξιστικές ιδέες και τις είχαμε αναγάγει σε θέσφατο και κατ’ ακολουθίαν ότι ήτο αριστερόν  το θεωρούσαμε  κατ’ ανάγκην προοδευτικό, φιλολαϊκό, ηθικό ,  δίκαιο , ορθολογικό  . Γενικά η αριστερά διεκδικούσε   τον πέπλο του αγαθού,  ηθικού,  του  δικαίου  και προ παντός του δημοκρατικού .

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον , που το θυμάμαι από προπολεμικώς ,γενιές ολόκληρες γαλουχηθήκαν με την ψευδαίσθηση της «καλής αριστεράς»  και της κακής δεξιάς διότι κάποιος πρέπει να παίζει το ρόλο του κακού για να εξυψώνεται ο καλός.

Αυτά τα ψευτο-ιδεολογήματα ξεκινούσαν από τον «επίγειο παράδεισο» της πάλαι ποτέ  Σοβιετικής Ενώσεως, όπου δημιουργείτο δήθεν η «νέα   αταξική  και δίκαια κοινωνία». Επειδή ο κομμουνισμός ήταν απηγορευμένος στις αρχές της δημιουργίας του από το καθεστώς   Μεταξά-και όχι μόνον – δημιουργήθηκε τότε το υβρίδιο του «αριστερού»  που ήταν μεν συμπαθών  και ολίγον  κομμουνιστής,  αλλά δεν ήτο και ακραίος   , έτσι γλύτωνε και τις διώξεις του καθεστώτος.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα της υποκρισίας και της  αλλοτριώσεως του ατόμου , που παρουσιάζετο  με ξένη απατηλή ταυτότητα μπήκαν μέσα όλοι οι τυχοδιώκτες, ψευτο-ιδεολόγοι   ,  κρυπτο-κομμουνιστές, αναθεωρητές, ψευτο-καλλιτέχνες , ψευτο-κουλτουριάρηδες ,   πράκτορες ξένων δυνάμεων κ.α .

Με την μάσκα του «αριστερού» μπήκαν και άτομα  για να δείξουν κάτι το διαφορετικό , άλλοι για να σταδιοδρομήσουν ένεκα συρμού της εποχής σε ορισμένους χώρους, και  άλλοι  για να εξωτερικεύσουν κουσούρια όπως ο κιναιδισμός, ομοφυλοφιλία, λεσβιασμός, αναρχισμός, η αμφισβήτηση των προηγούμενων πολιτιστικών προτύπων ,  τις παραδοσιακές αξίες και σε ακραίες καταστάσεις  εχθρότητα προς  στο Εθνος των Ελλήνων(σύμβολα ) και την πατρίδα.  Προέβησαν  και  στην καταστροφή  της γλώσσας  με  την «ξεμαλλιασμένη» δημοτική   με λέξεις κλισέ για να διακρίνονται ως γνήσιοι αριστεροί .

Το φαινόμενο αυτό με την ανάληψη της εξουσίας από την αριστερά για πρώτη φορά, έφθασε στον πλήρη παροξυσμό  του. Μέσα στο χώρο μπήκαν   τυχοδιώκτες,  συμφεροντολόγοι, απατεώνες, αναρχικοί, , ανίκανοι , τεμπέληδες, απρόκοφτοι, βρωμιάρηδες  , ατημέλητοι , αλήτες, τρωκτικά,  τραμπούκοι, περιθωριακοί,  αντιδημοκρατικά στοιχεία που  αμφισβητούν τους  θεσμούς και το διάλογο , δημοσιογράφοι της πεντάρας κλπ . Επιδίδονται όμως με ζέση  στον γρήγορο πλουτισμό και στην γενική   διάλυση της πατρίδος

Έγιναν όργανα με το αζημίωτο  ξένων πολυπολιτισμικών και διεθνιστικών κέντρων της ΝΤΠ του Σόρος και της Γερμανίας  και πολλοί μεταβλήθηκαν σε φανατικούς  προδότες, ανθέλληνες , διεθνιστές, εθνομηδενιστές, αναθεωρητές των πάντων(θρησκείας, ιστορίας, γλώσσας )     των διαχρονικών αξιών, θεσμών,  διαλύσεως του κράτους με την εισβολή  των ξένων λαθρομεταναστών ,ακόμη και  της διαλύσεως της δικαιοσύνης   .

Τώρα πέταξαν τις μάσκες καθώς για πρώτη φορά έπιασαν την κουτάλα και σαν τα πεινασμένα  γουρούνια  έπεσαν στον κρατικό κορβανά κλέβοντας, υπεξαιρώντας και αρπάζοντας , κάτι που το στιγμάτιζαν μετά βδελυγμίας σαν προνόμιο της δεξιάς . Δεν λησμόνησαν όμως και την παλαιά  τους μαρξιστική ιδεολογία σαν μάσκα για να σκεπάζουν τα μνημονιακά εγκλήματα τους και να εξαπατούν το λαό. Το κύριο όμως χαρακτηριστικό της Αριστεράς είναι η ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ.

Βέβαια για να φθάσει να κυβερνήσει μια τέτοια συμμορία

περιθωριακών  φταίει και η δεξιά-και όλα τα ατικά κόμματα- τα οποία έχασαν τα ιδανικά τους και άφησαν το χώρο ελεύθερο να προχωρήσει η αριστερά των λακέδων , των αλητών και των τυχοδιωκτών. Στις εκλογές θα πληρώσουν τα  συστημικά κόμματα τα εγκλήματα τους

Αμφικτύων

21/2/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΔΙΑΓΡΑΦΗ»

«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΠΙΝΑΚΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *