ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΤΙΣ Ε.Δ

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ . ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ     ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ- ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ-ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΟΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ,  Ο ΑΤΤΙΛΑΣ,  ” ΗΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΘΟΛΟΥ. 

 ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΥΠΕΡΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ . ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ(ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΝ)  ΩΣΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ  ΜΟΧΛΟΙ ΕΝΟΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ. 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ   ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ  ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ. 

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΕΑ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ (ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΓΓΛΟΙ) . 

 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ  ΕΦΕΡΟΝΤΟ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΤΟΥΤΟ  . ΣΤΗΝ ΣΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΑΓΓΛΟ  Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ  ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ   ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ   ΛΥΜΠΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣ  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ “ΚΑΙ  ΤΩΡΑ    ΘΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ” ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *