ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΝ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ. ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ  ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ  ΜΑΣ.

ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΠΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ. ΤΟΝ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΗΣΕΩΣ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ.  ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ   ΑΛΙΕΙΣ  ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ  ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΉ ΤΟΥ ΔΎΝΑΜΗ   ΞΑΠΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΗΛΕΚΤΡΙΣΕ  ΤΙΣ  ΧΑΛΥΒΔΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΟΧΙ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ 540 ΕΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ   ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΣΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ  ΕΠΙΤΥΧΟΥΜ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ . ΑΠΛΩΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ  ΠΡΟΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ   ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΛΕΙΠΕΙ Ο  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ κοκ. Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΜΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΨΗ ,  ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΟ ΑΥΤΟΝ.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ   Η ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ  ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ

Ο  ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΠΑΙΔΕΙΑ». ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ; ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ  ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ « Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».   ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟΥΤΟ  ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ  ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΌ ΕΝΑΝ.ΤΟΥΤΟ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

8/12/21

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *