ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 

 ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΟΝ  ΑΝ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΗΤΟΙ:

1/ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 

2/ ΟΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ 

3/  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΦΟΡΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΓΓΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ  ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ  ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ .  

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΥΠΕΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ(750.000 ΝΕΚΡΟΙ , ΉΤΟΙ 15% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ , ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΠΑΓΕΣ)   

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΘΑΝΕ ΑΥΤΟ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΙ  ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ   ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. 

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.

 ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΟΝΤΑΣ ΑΜΑΧΟΣ  ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ  ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ ΟΡΦΑΝΑ .

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *