ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ Ή… ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;


ΟΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ” ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ . ΙΣΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΠ.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΗΣΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΟΧΗ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ, ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ .
ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ. ΠΡΙΝ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΘΥΜΑΤΑ Ο κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΗΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΦΑΝΩΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΝΩΝ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *