ΑΠΟΨΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ “ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ” ΚΑΙ ΤΟ “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΛΑΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ . ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ , ΠΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ. ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΦΗΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΟΤΩΤΗΤΑ ΤΟΥ . ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΦΑΖΕΙ.
ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ Ε.Δ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΟΠΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΚΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ .
ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ. ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ .
ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΧΑΦΤΑΡ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΞΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ . ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΛΟΛΟΓΑ ΚΑΙ
1/ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
2/ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ
3/ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ.
ΕΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΕΤΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΡΟΥΡΙΑ ΣΑΝ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΣΚΑΦΑΚΙΑ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΔΕΣ.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.
ΝΑ ΣΥΜΠΗΞΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΙΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ . ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.
ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΝΑΥΤΙΚΑΜΙΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *