ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Το εξαγγελθέν κυβερνητικό πρόγραμμα για την μετανάστευση βελτιώνει  μεν την κατάσταση,  αλλά πόρω απέχει από την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ωστόσο εκφράζονται αμφιβολίες αν   τούτο θα υλοποιηθεί εν χρόνω. Τούτο προκύπτει  από τις αλληλοσυγκρουόμενες  δηλώσεις των αξιωματούχων  .  Ωστόσο είναι άμεσα επιτακτικό να σταματήσει   η εισβολή των   λαθρομεταναστών , διότι αν αυτή συνεχισθεί λίαν συντόμως θα φέρει   ένοπλη επέμβαση της Τουρκίας υπέρ των μουσουλμάνων πιστών.

Τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν  είναι τα κάτωθι:

1/ Κλείσιμο των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων με μέσα του Λ.Σ  και της FRONTEX και απώθηση των λέμβων και πλοιαρίων πριν φθάσουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Τούτο απαιτεί κατά την γνώμη του γράφοντος

α/ Ενίσχυση περιπολιών στα θαλάσσια περάσματα και στον Έβρο

β/ Αλλαγή δράσεως του Λ.Σ και της FRONTEX  και από μεταφορείς λαθρομεταναστών  να γίνουν  φύλακες  των θαλασσίων συνόρων

γ/ Ισχυροποίηση φράχτη και στρώση ναρκοπεδίων στον Έβρο

2/ Δημιουργία εγκαταστάσεων-φυλακών σε ξερονήσια και όχι στα κατοικημένα νησιά του Ανατ. Αιγαίου. Τούτο  έκανε η Ιταλία στην μικρονησίδα Λαμπεδούσα.

3/  Αμεση επιστροφή στην Τουρκία και  στις πατρίδες τους όσων δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του ασύλου

4/ Διώξιμο όλων των ΜΚΟ που κατευθύνονται από τον ανθέλληνα Σόρος και ανάληψη της διαχειρίσεως των χρημάτων για τους μετανάστες από την Κυβέρνηση.

5/  Διακοπή  ή δραστική  μείωση  του επιδόματος που χορηγείται στους μετανάστες και όχι εγκατάσταση των σε ξενοδοχεία, διότι αυτά είναι σοβαρό δέλεαρ για τους επίδοξους   να ακολουθήσουν.

6/ Άνοιγμα των δυτικών μας συνόρων για την αναχώρηση  προς Ευρώπη , είτε μέσω Αλβανίας , είτε μέσω Σκοπίων ή και θαλασσίως προς άλλες χώρες. Όταν η Ε.Ε είναι αφερέγγυα γιατί η Ελλάδα να είναι νομοταγής όταν μάλιστα διακυβεύεται η εθνική της επιβίωση και  ανεξαρτησία  ;

   7/ Άδειασμα όλων των νησιών του Ανατ. Αιγαίου από μετανάστες και ματαίωση των σχεδίων για δημιουργία κλειστών εγκαταστάσεων.

8/ Υπερφορολόγηση των εμβασμάτων  τριτοκοσμικών αλλοδαπών   . Το μέτρο τούτο θα κάνει την Ελλάδα λιγότερο επιθυμητή στους λαθρομετανάστες, ιδιαίτερα δε θα πλήξει το Πακιστάν , το οποίον παραβιάζει τον Ελληνικό εναέριο χώρο. Σημειωτέον ότι οι περισσότεροι  μετανάστες βγάζουν «μαύρο χρήμα» που δεν δηλώνεται στην Εφορία.

9/ Τέλος η χώρα μας πρέπει να κάνει χρήση αρνησικυρίας (βέτο) για να αλλάξει τις ανθελληνικές συνθήκες καθώς και την αρνητική στάση ορισμένων χωρών που δεν δέχονται μετανάστες.

Η Κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι το θετικό κεφάλαιο υπέρ αυτής  τελείωσε . Σε λίγο θα έχει την τύχη της κυβέρνηση Τσίπρα. Δύο δρόμους έχει εμπρός της: Η να ακολουθήσει τις εντολές του λαού και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις   ή να ακολουθήσει τις εντολές της κ. Μέρκελ και Σόρος. Μέση οδός δεν υπάρχει. Υπεράνω όλων η σωτηρία της πατρίδος κ. Μητσοτάκη.

Αμφικτύων

21/11/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

kostas01@amphiktyon.org

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *