AΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

Δεν ξέρω αν πρέπει να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας ή να  σημάνουμε συναγερμό για  την    αντιμετώπιση   της  εισβολής  των  τριτοκοσμικών  μεταναστών

Σχήμα οξύμωρον την ώρα που  υποδουλώνεται η πατρίδα μας από στρατιές   τριτοκοσμικών  εισβολέων , οι οποίες μας απειλούν: α/ με δημογραφική   αλλοίωση  και αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού  με μουσουλμανικούς     β/    «λιβανοποίηση» της χώρας και εκδίωξη των Ελλήνων ,  εμείς   το πανηγυρίζουμε , όπως την μαύρη επέτειο του Πολυτεχνείου που  μας οδήγησε στον Αττίλα της Κύπρου .

Αντίθετη προς την λογική  και η  σύνθεση της επιτροπής η οποία   περιλαμβάνει  ιστορικούς , που  πρεσβεύουν  ότι η ζωή επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν  αρμονική .  Στην επιτροπή  λείπει ουσιαστικά η ψυχή του Ελληνισμού, όπως ο φιλόσοφος Χ. Γιανναράς, ο Μίκης Θεοδωράκης κ.α

Και δεν είναι αυτή η μοναδική αντίθεση και παραλογισμός. Εδώ και μισό αιώνα  η Τουρκία-υποτίθεται σύμμαχος μας στο ΝΑΤΟ-  με τον Αττίλα να κατέχει το 36%  της Κύπρου , να παραβιάζει βάναυσα  τα κυριαρχικά μας δικαιώματα  και παρόλα αυτά εμείς μέχρι πρότινος την  θεωρούσαμε    «στρατηγικό εταίρο» και   προωθούμε ακόμη και τώρα την  ένταξη της  στην Ε.Ε. Αντίθετα θεωρούμε εχθρό τη Συρία και τους Κούρδους!

Στην  εποχή μας όπου ο κόσμος αναδιατάσσεται ,νέες παγκόσμιες δυνάμεις αναδύονται , οι συσχετισμοί ισχύος και  οι γραμμές μεταφορών αλλάζουν, τα  πεδία  υδρογονανθράκων  της Ανατολικής Μεσογείου( Ελλάδος , Κύπρου, Αιγύπτου , Ισραήλ)   δημιουργούν νέες γεωπολιτικές   ισορροπίες , με την Τουρκία να  διεκδικεί  συμμετοχή με την ισχύ των όπλων ,  κατά παραβίαση του διεθνούς δικαίου  της Θάλασσας, εμείς μένουμε στατικοί  και «ανήκομεν εις την Δύσιν».

Παρότι ήταν γνωστόν από το 1973 ότι η Ελλάς  πλέει  σε λίμνη φυσικού αερίου και πετρελαίου,  οι κυβερνήσεις μας  αμέλησαν  να προετοιμάσουν τη χώρα  για να αντιμετωπίσει την αρπακτική   γείτονα. Την ώρα  που  η Τουρκία  προέβαινε σε φρενίτιδα εξοπλισμών εμείς αφοπλιζόμαστε ή κάναμε μιζες το υστέρημα του Ελληνικού λαού. (Ως πρόσφατα ο τ. ΥΠΕΞ Θ. Πάγκαλος λοιδορούσε όποιον μιλούσε  για υδρογονάνθρακες στον Ελληνικό χώρο)

Τώρα που η Τουρκία  αναβάθμισε τον   «ασύμμετρο πόλεμο» σε υψηλής εντάσεως   το πολιτικό μας σύστημα καταλαμβάνεται εξ απήνης και  είναι ανίκανο να αντιδράσει αποτελεσματικά . Ο κ. Μητσοτάκης με το μεταναστευτικό  θα έχει  παρόμοια  τύχη με εκείνη του κ. Τσίπρα με το μακεδονικό.

Μετά την πτώση της χούντας έγινε συστηματική  υπονόμευση του εθνικού φρονήματος   ώστε μεγάλο ποσοστό   Ελλήνων  να μισούν θανάσιμα την πατρίδα τους και να  επιλέγουν  την δουλεία της παγκοσμιοποίησης και ισλαμοποίησης. Αν ρωτήσετε αριστερό  και αναρχικό –αλλά και αφελή «φιλάνθρωπο» συντηρητικό -πόσους λαθρομετανάστες   χωράει η Ελλάδα θα σας απαντήσει:  «όσους έρθουν». Ακόμη και 400 δις;  «Ναι! δεν υπάρχει άλλη λύση» Δεν θέλουν  όμως τους Έλληνες  ομογενείς. Αυτούς δεν τους χωράει η πατρίδα τους . Τόση βλακεία !!! Τώρα κυβέρνηση , κόμματα και τα αισχρά ΜΜΕ αποσπούν την προσοχή  μας από το  μεταναστευτικό   με διάφορες μικροκομματικές   καντρίλιες ( σκάνδαλο Νοβάρτις, χοιρινά σουβλάκια, παγίως οι  αναρχικοί ,  χρυσαυγίτες ρατσιστές κλπ) ενώ   το  μείζον  πρόβλημα του   «ανάδελφου» έθνους  μας  είναι η πιο ακραία και άτιμη μορφή ρατσισμού σε βάρος  των Ελλήνων για να τον εξοντώσουν και να τον εξαφανίσουν από την  εθνική  του  εστία

Πηγή του κακού είναι το ξενόδουλο, φοβικό, ανίκανο, μεταπρατικό  και ανθελληνικό πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά 200 σχεδόν χρόνια με ελάχιστες αναλαμπές (Καποδίστριας, , Βενιζέλος τα πρώτα χρόνια, Μεταξάς)

Τελικά  είμαστε εμείς οι ίδιοι υπεύθυνοι που τους ψηφίζουμε

Αμφικτύων

9/11/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

kostas01@amphiktyon.org

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *