Κύριε Εισαγγελέα Υπάρχουν Υπεύθυνοι

Κύριε Εισαγγελέα Υπάρχουν Υπεύθυνοι
Μετά την πρόσφατη τραγωδία το ποτήρι έχει ξεχειλίσει . Για το λαό υπάρχει υπεύθυνος και πρέπει επί τέλους να λογοδοτήσει
Και αυτός είναι το διεφθαρμένο ανίκανο και κλεπτοκρατικό πολιτικό μας σύστημα που μας έχει χρεοκοπήσει
Είναι τόσο επικίνδυνο που βάλθηκε και φυσικά από προσώπου γης να μας εξαφανίσει Υπεύθυνοι της πρόσφατης τραγωδίας είναι όλοι οι μεταπολεμικοί υπουργοί ΥΠΕΧΩΔΕ και Εσωτερικών , δήμαρχοι της καταστραφείσας περιοχής και όχι μόνον αυτής αλλά όλης της επικράτειας , διότι αμέλησαν όταν έρρεε ο πακτωλός των κονδυλίων της Ε. Ε και των δανείων να εκτελέσουν τα στοιχειώδη αντιπλημμυρικά έργα στην Αθήνα και στην ύπαιθρο. Τότε τα έτρωγαν.
Το εγκληματικό πολιτικό μας σύστημα νομιμοποιεί τα αυθαίρετα(όπως πρόσφατος νόμος) ακόμη και αυτά που βρίσκονται εντός μπαζωμένων ρευμάτων και χειμάρρων .
Πολλά και ατιμώρητα εγκλήματα διαπράττονται στη χώρα και ουδείς ποινικά υπεύθυνος μόνο « πολιτική ευθύνη» φέρουν. Η ατιμωρησία αποθρασύνει τους εγκληματίες .
Ουδείς πολιτικός υπεύθυνος για τις πυρκαγιές. Φταίνε οι εμπρηστές και ο άνεμος. Ουδείς πολιτικός υπεύθυνος για την πανωλεθρία στις εθνικές οδούς. Φταίει η ταχύτης. Ουδείς πολιτικός υπεύθυνος τον θάνατο της νεολαίας μας εξ αιτίας των ναρκωτικών και για την διάδοση των . Φταίνε οι ναρκέμποροι , οι τούρκοι και αλβανοί. Όμως τους τους χαρίζουν την ποινή και τους βγάζουν από τη φυλακή
Ουδείς πολιτικός υπεύθυνος για την αυτονόμηση της αναρχίας και το παρακράτος των Εξαρχείων καλά κρατεί. Ούτε για τα εγκλήματα και τη βία κατά της κοινωνίας που διαπράττουν οι ξένοι κακούργοι και οι αναρχικοί τυγχάνει υπεύθυνος. Φταίνε οι καιροί.
Ουδείς υπεύθυνος για την καταλήστευση του δημόσιου πλούτου( Χρηματιστήριο, Ολυμπιακοί Αγώνες, μίζες -θαλασσοδάνεια κομμάτων-συμμοριών, συνεταιρισμοί, εξοπλιστικά προγράμματα, λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων κ.α ) Μόνος υπεύθυνος ο Ακης Τσοχατζόπουλος για τα εξοπλιστικά.
Ουδείς πολιτικός υπεύθυνος για τον Αττίλα 2 στην Κύπρο. Μόνη υπεύθυνη η χούντα για το πραξικόπημα . Και όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια, αλλά όχι για εγκληματίες πολιτικούς ούτε για ποινικούς καταδίκους. Σε αυτούς χαρίζονται οι ποινές.
Ουδείς υπεύθυνος για τα Ίμια και το γκριζάρισμα του Αιγαίου, διάσκεψη Λισαβόνας( αναγνώριση Τουρκικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο) και άλλων προδοτικών πράξεων. Φταίει ο άνεμος που άρπαξε την Ελληνική σημαία στα Ιμια.

Ουδείς υπεύθυνος για το μέγα έγκλημα των μνημονίων , την πρόσκληση του ΔΝΤ χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός , το κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων κ.α. Πολιτικά μόνον υπεύθυνοι οι μνημονικοί πρωθυπουργοί, όχι ποινικά και ας υπάρχουν νεκροί , φτωχοποιημένο και κατεστραμμένο το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού. Ουδείς υπεύθυνος για τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών . Ο μόνος υπεύθυνος ο λαός που τον υποχρέωσαν να πληρώσει την ανακεφαλαίωση και τα χρέη. (δήλωση Ντάισεμπλουμ)
Ουδείς υπεύθυνος για την εξαγωγή των καταθέσεων από τις τράπεζες και την αποστολή των στην Ελβετία και στους λοιπούς φορολογικούς παραδείσους. Φταίει στο κίνημα «δεν πληρώνω» εφορία, διόδια , μεταξύ δε αυτών και πολιτικοί . Ουδείς υπεύθυνος για το άνοιγμα των συνόρων στους λαθρομετανάστες και την ισλαμοποίηση των νησιών του Αιγαίου, του κέντρου της Αθήνας και επαρχίας. Φταίει ο πόλεμος στην Συρία και ας είναι οι πιο πολλοί τριτοκοσμικοί. Ουδείς υπεύθυνος για την φτωχοποίηση ενός λαού χωρίς πόλεμο , για την μαζική μετανάστευση των νέων και την αυτοκτονία χιλιάδων. Υπεύθυνος ο σπάταλος και οκνηρός Έλληνας. Αυτά είναι ελάχιστα από τα εγκλήματα της πολιτικής εξουσίας (Κυβερνήσεων- Βουλευτών) και ουδείς λογοδοτεί.
Κύριοι εισαγγελείς η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο
Οι πολίτες περιμένουν να ξυπνήσει από τον λήθαργο η Δικαιοσύνη για να βάλει το διεφθαρμένο και εγκληματικό πολιτικό κατεστημένο στη φυλακή . Η χώρα χρειάζεται έναν Αντώνιο Ντιπέτρο για να εκκαθαρίσει την κόπρο του Αυγείου και τα κόμματα-συμμορίες που μας εξαπατούν και μας καταστρέφουν. 18/11/2017
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης –Αμφικτύων
Υποστράτηγος ε.α-Συγγραφεύς
http://amphiktyon.blogspot.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *