ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

Πολύ σωστά πράττει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την αλλαγή του παρόντος  άκρως γραφειοκρατικού, χρονοβόρου , εξαντλητικού  και εξευτελιστικού για τους ηλικιωμένους συστήματος ανανέωσης των αδειών οδήγησης.

Από προσωπική εμπειρία ομολογώ ότι το σύστημα αυτό ούτε στην Σοβιετική Ενωση δεν θα ήταν ανεκτό. Οι Συριζαίοι κυβερνώντες     έπασχαν από  εχθρότητα  κατά του λαού και ιδία κατά των ηλικιωμένων.

Αφ’ ότου κατέθεσα τα δικαιολογητικά μου στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου μεταφορών  ως την εξέταση από τους   εξεταστές χρειάστηκε να επισκεφθώ  έξη φορές την σχετική υπηρεσία, πλήρωσα επί πλέον παράβολο γιατί πήγα  προς εξέταση με το Ι.Χ της συζύγου μου και από τον Οκτώβριο που κατέθεσα τα δικαιολογητικά ως την ημέρα των εξετάσεων Ιούνιο πέρασαν οκτώ (8) μήνες . Η ταλαιπωρία μου- όπως και όλων των ηλικιωμένων- που συνωστίζονται στις ουρές της εν λόγω υπηρεσίας  ήταν  αφάνταστη. Και ακόμη δεν μου έδωσαν το κανονικό δίπλωμα , αλλά προσωρινό φύλλο χάρτου.

Δεν υπήρχε κάποιος διευθυντής , υπουργός ή τα  ΜΜΕ να καταγράψουν την ταλαιπωρία της τρίτης και τετάρτης ηλικίας;

Η αποδραμούσα  κυβέρνηση Συριζα ήταν μια διαβολική αντιλαϊκή και αντιανθρώπινη  συμμορία.

Συγχαρητήρια στον Υπουργό κ. Καραμανλή για την άμεση παρέμβαση του προς άρσιν του αίσχους.

 Αμφικτύων

25/7/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *