ΟΙ ΟΠΛΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΦΙΑ


ΕΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ” ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ .ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ”. ΟΡΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΑ S-400.
ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΩΣΙΚΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ . Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ( ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΚ-ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ) ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.
Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ “ΚΑΚΟΔΕΜΕΝΟΣ ΜΠΟΓΟΣ” ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ. ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Α’ Π.Π Ο “ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ”. ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ ΠΠ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ, Η ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ ΚΑΙ Η ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *