ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Θ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΟΥΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΤΟΡΟ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΡΓΩ”  ΑΥΛΑΚΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ  ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΚΑΙ  ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΣΗΜΕΡΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΛΟ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΓΙΑΝΟ ΤΟΥΡΚΟΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ . ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ.

ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΙΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ . ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ  ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ. ΟΥΤΕ ΠΛΟΙΟ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ  ΚΑΙ  ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.