ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΟΥΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ- ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ  ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ  ΜΑΘΗΜΑ  Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ  ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ  ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ .

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ  ΧΩΡΑ  ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑΣ ΛΑΩΝ – ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ-Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ  ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ  ΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ  ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ  ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ “ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΑ”. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΧΩΡΑ ΠΑΡΙΑΣ , ΧΩΡΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ  ΚΑΙ   Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.