ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ;

Τον τελευταίο καιρό συχνά με ρωτούν αναγνώστες της ιστοσελίδας και φίλοι στο διαδίκτυο τι να ψηφίσουν. Ποτέ δεν θέλησα να βάλω στον άλλο το κόμμα που θα ψηφίσει. Τούτο το θεωρώ ανήθικο και αντιδημοκρατικό. Ωστόσο θεωρώ καθήκον να δίνω τις παραμέτρους που χρειάζεται  κάποιος  για να κάνει μια ορθολογιστική και πατριωτική εκλογή. Πρωτίστως να κινητοποιήσεις την μνήμη σου αρκετές ημέρες πριν πας να ψηφίσεις και να μην πας σαν η-λίθιος να ψηφίσεις αυτούς που θα σε βλάψουν.     Όταν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα θα είναι αργά, διότι ουδεν  λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από την κάλπη.

1/ Μην ψηφίσεις ανθέλληνες, απάτριδες, ξένους, αναρχικούς και γενικά ανθρώπους με βεβαρημένο παρελθόν  και όσους  κακό έχουν κάνει στη χώρα.

2/ Καταψήφισε τα κόμματα και όσους πρόδωσαν την Μακεδονία (έδωσαν όνομα,εθνότητα, γλώσσα και ταυτότητα στους Σκοπιανούς)   . Ποια είναι;  Κινητοποίησε την μνήμη σου ή ρώτα και  και θα τα βρεις

3/ Καταψήφισε όσους ψήφισαν τα τρία  μνημόνια(ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) και τα κόμματα τους.

4/ Καταψήφισε τα κόμματα που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία από την Μεταπολίτευση μέχρι το 2009 και αυτά που ευθύνονται για το όργιο των κλοπών  , υπεξαιρέσεων,  ληστειών  και υπερβάσεων, εξαγωγής χρήματος  όπως  :

α/ Στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τους οποίους τελικά δεν έγινε απολογισμός δαπανών ( από   Π/Υ των 1, 7 δις Ε  ξεπέρασαν τα 20 δις Ε)

β/ Στην μεγάλη κλοπή του Χρηματιστηρίου

γ/ Στα δομημένα ομόλογα  των ασφαλιστικών ταμείων

δ/ Στο κούρεμα  του χρέους που έπληξε μόνο τους Ελληνες και τα ταμεία των εργαζομένων

ε/ Την ανακεφαλαιοποίηση(μεγάλη κλοπή)  των Τραπεζών  κλπ

5/ Ποτέ μην  ψηφίσεις αυτούς που εναντιώθηκαν στην Ελληνική Ιστορία , στα όσια και ιερά τους έθνους μας , που αμφισβήτησαν τις γενοκτονίες που υπέστημεν, τους ξενολάγνους,   τουρκολάγνους ,   ηττοπαθείς, νενέκους, και προσκηνυμένους. Ποιοι είναι ;  Ρώτησε και θα τους μάθεις

6/ Μακριά από τους γόνους των οικογενειών και των  τζακιών που ποτέ δεν εργάσθηκαν και δεν γνωρίζουν τι θα πει μόχθος και βιοπάλη.

7/ Να διαλέξεις άτομα ηθικά που έχουν καλό όνομα στην κοινωνία και  είναι  επιτυχημένοι  επαγγελματικά

8/ Να   δώσεις βαρύτητα στην εντιμότητα,  μόρφωση, υπευθυνότητα , καλό βιογραφικό , δύναμη θελήσεως και πρόγραμμα  και προ παντός να αγαπάει την πατρίδα και να το έχει αποδείξει εμπράκτως ότι διαθέτει ηθικά , ψυχικά , πνευματικά και σωματικά προσόντα.(Τα στελέχη των Ε.Δ διαθέτουν τα ανωτέρω προσόντα και απόδειξη τούτου ότι έγιναν άριστοι δήμαρχοι, βουλευτές και υπουργοί. Ίσως γι’ αυτό τους έχει περιθωριοποιήσει το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα, με εξαίρεση τα κομματόσκυλα)

9/ Ειδικά για την τοπική αυτοδιοίκηση να επιλέξεις . αυτόν/ούς που έχουν αποδείξει με έργα-και όχι με λόγια-ότι είναι ικανοί,  δημιουργικοί , έχουν ωφελήσει τους πολίτες ,  δεν έχουν βλάψει την κοινωνία(Μάτι, Μάνδρα κ.α) δεν έχουν κάνει κλοπές και διαχειρίστηκαν  με εντιμότητα  το δημόσιο χρήμα.

10/ Μακριά από συνδικαλιστές , τρωκτικά της  κρατικής περιουσίας και όσους κατά κόρον προβάλλονται στην μικρή οθόνη. Αναλογίσου γιατί ορισμένα μικρά  κόμματα και υποψηφίους δεν τους προβάλλουν τα συστημικά ΜΜΕ;

11/ Να ψηφίζεις με την πεποίθηση και την ευθύνη ότι με την ψήφο σου θα σώσεις την πατρίδα, την πόλη , το χωριό , την γειτονιά και την οικογένεια σου.

12/ Τέλος μην αμελήσεις  το ιερό καθήκον της ψήφου, γιατί αυτή  είναι  η πεμπτουσία  της  ισχνής δημοκρατίας μας

Αμφικτύων

15/5/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΔΙΑΓΡΑΦΗ»«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *