ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΡΧΟΝΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΡΠΙΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟ-Ι ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ , ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΜΙΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

Η ΠΟΡΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΕΠΕΣΣΩΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ( ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΑΣΙΦΙΚΑ, ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ , ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΤΑ ΕΛΓΥΝΙΑ ΜΝΗΝΕΙΑ κοκ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ.

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ( ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΧΥΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥΣ ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ . ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΦΙΔΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ( Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ -«Ποτέ δε θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει μεγάλη δύναμις» Το 1853 σε συνομιλία του Τσάρου Νικολάου 1ου και του Άγγλου Πρέσβεως σερ Τζωρτζ Χάμιλτον Σέιμουρ, ακόμη ισχύει)

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *