ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ


ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΩΣ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΗΝΙΝΟΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΣΕ ΑΚΡΑΤΟ ΒΑΘΜΟ .
ΕΔΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΩΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΟΖ, ΕΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΠΛΟΙΩΝ , ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ Α/Φ , ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ κοκ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΤΟ DEBATE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΕΙΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ .
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΤΟΥ Β’Π.Π ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟΣΟΥΛΤΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *