Η Ν.Δ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΙΣ 100 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ “NO MAN LAND” ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ (ΔΕΙΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΓΙΑ 17Ν, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ κλπ)
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΡΟΕΚ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ:
1/ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΞΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ
2/ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ-ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΝΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑΣ.. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΚΓΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ.
3/ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΔΙΟΤ ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΕΙ
4/ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΕΩΣ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕ ΤΟΥ
5/ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΠΕΡΙ “ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ” κλπ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΚΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΙ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΥΘΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΛΟΙΔΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΙΣ 100 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ. Η “ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΜΑΡΤΗΣ” ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *