ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΑ- ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ΕΞ ΑΓΧΥΣΤΕΙΑΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ
. ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ.
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΤΩΝ κοκ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΤΕΧΝΗ, ΛΟΓΙΚΗ, ΙΔΑΝΙΚΑ κλπ
ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ . ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ . ΦΤΑΙΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ . Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΙΡΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ: ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ” ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΣΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ; ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ
ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ Ή ΟΧΙ
ΑΝ ΒΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ . ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΜΟΝΟ ΩΦΕΛΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ .

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ -ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΚΟΙΝΑ ΗΘΗ-ΕΘΙΜΑ(ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ) , ΚΟΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ(ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ) ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ .
ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΙΑ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
kostas01@amphiktyon.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *