ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΣΕΓΚΙΣ ΧΑΝ


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΕΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΚΙ’ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΜΥΡΑΣ.
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ . ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΗΤΑΝ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ .
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ , ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ (ΚΑΘΌΤΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΑΥΤΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ )
Ο ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΕΓΚΙΣ ΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ
ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΗΣ Ν.Α ΕΥΡΩΠΗΣ
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
kostas01@amphiktyon.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *