Η FED ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ


ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (FED) ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ FED ΤΟ 1913 ΟΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ 1ον Π.Π.

ΠΡΙΝ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΥΠΩΝΑΝ ΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΘΗΣΑΥΤΟΦΥΛΑΚΙΟ)
ΑΦ’ ΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 22 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΘΥΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ . ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ FED ΟΠΩΣ Ο ΣΟΡΟΣ , ΟΜΠΑΜΑ ,ΚΛΙΝΤΟΝ κλπ

ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ , ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΆ 29 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΡΙΖΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ , ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΡΙΖΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΓΗΣΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *