ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ


ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ . ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΑ ΑΕΙ , ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ .
ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΥΠ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ
. ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ κ.α ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ.

ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ . ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ” ΜΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *