Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΟΓΚΟΒΑΡΔΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ


Ο ΘΕΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΡΕ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;
ΒΡΕ ΜΙΣΘΑΡΝΕ ΛΟΓΚΟΒΑΡΔΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ;
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ.
ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ . ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΑΤΙΑ ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΣΟΟΥΜΕ ΣΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΤΗΝ ΧΩΡΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ . ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΞΞΑΝΔΡΟ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑ . ΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ . ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΓΚΟΒΑΡΔΟΙ, ΣΟΡΟΙ , ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *