Ο ΚΑΘ. ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣ

http://timelessgreece.org/2017/PROCEEDINGS_Greek_v28_02_sm.pdf
http://timelessgreece.org/2017/PROCEEDINGS_Greek_v28_02_print.pdf

Στόν  πιό πάνω τόμο του 2016 υπάρχουν μελέτες για το DNA των Ελλήνων στην σελίδα 285. Το άρθρο το έγραψε ο Καθηγητής Κώστας Τριανταφυλλίδης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ο ίδιος έγραψε και το βιβλίο ‘The Genetic origins of the Greeks’ του 2018 των εκδόσεων Κυριακίδης.

Το βιβλίο αυτό τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική του εκδοχή επικαιροποιείται πάντοτε με βάση τις νεώτερες έρευνες οι οποίες δημοσιεύονται συνεχώς στα επιστημονικά περιοδικά διεθνούς κυκλοφορίας όπως το Νature, Science κ.λ.π. για την γενετική των Ελλήνων.  Έτσι στην επόμενη έκδοση ο αναγνώστης βρίσκει ότι έχει καινούργιο δημοσιευτεί.

Από το 2016 έχουν κονιορτοποιηθούν πλήρως η ινδοευρωπαϊκή θεωρία ότι δήθεν οι Έλληνες προέρχονται από την λεγόμενη κοιτίδα των Ινδοευρωπαίων που βρίσκεται κάπου στην κεντρική Ασία , η θεωρία Evans ότι δήθεν οι Κρήτες προέρχονται από την Βόρειο Ανατολική Αφρική, η θεωρία Φαλμεράιερ ότι δήθεν οι Πελοποννήσιοι είναι Σλαύοι.

  Στο πιό κάτω βίντεο, μεταξύ άλλων, αναφέρω και την χαριστική βολή την οποία δέχτηκε η Ινδοευρωπαϊκή θεωρία από μία άλλη ομάδα γενετιστών η οποία έδειξε στο Science το 2018 ότι δεν υπάρχουν γενετικά ίχνη στην Ευρώπη των δύο λαών οι οποίοι στην Ασία έκανα χρήση ευρεία χρήση του αλόγου πολύ νωρίς  ενώ θα έπρεπε δια του αλόγου να έχουν μετακινηθεί προς την Ευρώπη αυτοί οι λεγόμενοι Ινδοευρωπαίοι όπως απαιτεί η θεωρία της Στέπας δηλαδή της διαπρεπούς αρχαιολόγου  Gibourtas.

Επίσης στον ίδιο τόμο του διεθνούς συνεδρίου της αρχαίας Ολυμπίας θα βρείτε και την δημοσίευση του Καθηγητή Ηλία Μαριολάκου  ο οποίος ερωτά σε ποιά γλώσσα μεταφέρθηκε ο περίφημος μύθος, που διέσωσε ο Οβίδιος, για την οργή του ποταμού Αχελώου μέσα στις χιλιετίες, από τους εντόπιους στους υποτιθέμενους νεοφερμένους Ινδοευρωπαίους Έλληνες;   O Αχελώος  κατέστησε,  νήσους,  τις Εχινάδες νύμφες του διότι ενώ τιμούσαν τους άλλους θεούς  δεν τιμούσαν τον ίδιο. Στη σελίδα 311 θα βρείτε τους τέσσερις γεωγραφικούς επάλληλους χάρτες, σε διαφορετικούς χρόνους, οι οποίοι δείχνουν το Μεγάλο Ιόνιο στον χρόνο τα τελευταία 18000 χρόνια. Οι αποθέσεις του Αχελώου ήταν γήλοφοι ύψους 120-140 μέτρων και λόγω της τήξης του τελευταίου παγετώνα έγιναν νήσοι. 

Με άλλα λόγια οι νεοφερμένοι δεν ήλθαν από κάπου. Ήταν πάντοτε εδώ  και η γλώσσα στην οποία μεταφέρθηκε μέσα στον χρόνο δεν είναι αυτή των λεγομένων προ-Ελλήνων δηλαδή κάποιων μη Ελλήνων  αλλά των πρώτο-Ελλήνων η οποία εξελίχθηκε φυσικά στον Ιόνιο,χερσαίο, Αιγιακό και περιαιγιακό χώρο σε διάφορες διαλέκτους μία εκ των οποίων ήταν και εκείνη των αρχαίων Μακεδόνων.

Αποδεικνύεται ότι οι σημερινοί Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν είναι απλώς απόγονοι των Ελλήνων της κλασσικής Ελλάδας αλλά είναι απόγονοι των προϊστορικών Ελλήνων 5000 πίσω. Έχουν δε 70% τον ίδιο DNA με εκείνους.

Χρόνια Πολλά στις Χριστίνες, τις Εμανουέλες, τους Χρήστους και τους Μανώληδες.

Πολλές ευχές για υγεία και περισσότερο αγώνα για την Μακεδονία μας στο 2019.

Με τιμή,

Σταύρος Π.Παπαμαρινόπουλος

Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών

Στις Πέμ, 27 Δεκ 2018 στις 9:03 μ.μ., ο/η Papadopoulos, K <pops@tulane.edu> έγραψε:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! !


Υπόγραψε για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
.
….
MEMBERS 2018. https://1drv.ms/x/s!AnVUwC2hgclXgWJUS9ADpBvNWhgo
How to pay your annual DUES https://professors-phds.com/schools/donate/
……
IHA ANNUAL REPORT 2017 https://professors-phds.com/iha/annual_reports/11245-2/
IHA ANNUAL REPORT 2016 https://professors-phds.com/iha/annual_reports/annual-report-2016/
IHA ANNUAL REPORT 2015 https://professors-phds.com/iha/annual_reports/2629-2/

You received this message because you are subscribed to the Google Groups “Forum of Professors & Phds” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to Professors-PhDs+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *