Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Σαμαράς και Καραμανλής βγήκαν ανοιχτά και είπαν αυτά που  κραυγάζει  η κοινή γνώμη για την αριστερή πολιτική Κυρ. Μητσοτάκη η οποία καταδικάστηκε πανηγυρικά από τους Έλληνες ψηφοφόρους με την αποχή και την αισθητή μείωση της Ν.Δ. Τόσο καιρό όλα τα ΜΜΕ εν συγχορδία στήριζαν την αριστερή και σαθρή πολιτική της Κυβερνήσεως και αγνοούσαν τη φωνή του διαδικτύου το οποίον βοούσε.

Σε μια εποχή που η Αριστερά έγινε συνοδοιπόρος της Νέας Τάξεως και στον τόπο μας  έχει καταδικαστεί με τον πιο επαίσχυντο και  ταπεινωτικό τρόπο εξ αιτίας της παραδόσεως του ονόματος και της γλώσσας της Μακεδονίας στους Σλάβους Σκοπιανούς, ο Κυρ.Μητσοτάκης έκανε τη λάθος κίνηση. Κινήθηκε προς τα αριστερά και έστρεψε  τη δεξιά πτέρυγα του όγκου της συντηρητικής παρατάξεως, των πατριωτών, των νοικοκυραίων και της μεσαίας τάξεως εναντίον του.

Το χειρότερο όμως αμάρτημα του ήταν η άφρονα επικύρωση του «γάμου των ομόφυλων ζευγαριών». Αυτό το  ηθικό ολίσθημα   δεν πρόκειται να ξεπερασθεί και θα τον   βαραίνει εσαεί στο μέλλον, όπως βαραίνει τον Τσίπρα η προδοσία της Μακεδονίας. Όσο οι βουλευτές δεν  ακούνε τη φωνή του λαού ο κόσμος   απαξιώνει τα κόμματα τους και αδιαφορεί για την κομματοκρατία, αλλά και για τα ΜΜΕ που τη στηρίζει , όχι όμως και για την πολιτική.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι  ο Κυρ. Μητσοτάκης θα έχει μεγάλες απώλειες και στις προσεχείς εκλογές  και  θα του στοιχίσουν την αρχηγία της Ν.Δ . Είναι σίγουρο ότι θα τον αμφισβητήσουν αν χάσει δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Ο  κ. Δένδιας είναι πιθανόν να τον αντικαταστήσει στην αρχηγία, και’ αυτό διότι  σαν ΥΠΕΞ πολιτεύτηκε  σθεναρά  έναντι της Τουρκίας αλλά και σαν ΥΕΘΑ έδωσε προτεραιότητα στα εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας και διόρθωνε  ατυχείς δηλώσεις Γεραπετρίτη  . Βέβαια, και αυτός υπέγραψε   τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και θα τον βαραίνει   το ανοσιούργημα τούτο.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης με τους «γάμους» τα διεθνή συνέδρια και τα τικ-τοκ έχασε την επαφή με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων που είναι: η συνεχιζόμενη Ακρίβεια και   αύξηση των τιμών χωρίς αυτή να συνοδεύεται από ανάλογη αύξηση των εισοδημάτων, η έλλειψη στέγης, το μεταναστευτικό που γίνεται όλο και χειρότερο, η ανασφάλεια-πυρκαγιές, η βαριά φορολογία των μεσαίων εισοδημάτων, τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη ιδιαιτέρως των ηλικιωμένων, οι οποίοι έχουν πεταχθεί από την ψηφιακή τεχνολογία στο περιθώριο της «μη υπάρξεως» Επίσης τα θέματα της στασιμότητας στην ενεργειακή εξόρυξη των υδρογονανθράκων , της βιομηχανικής και γεωργικής  καθυστερήσεως κ.α

Ο Κυρ.Μητσοτάκης μπορούσε να γίνει εθνικός ηγέτης αλλά αγνόησε το λαϊκό αίσθημα με τους Λοατκι και εκτέλεσε εντολή της διεθνούς εξουσίας, δεν πρόβαλε διεθνώς τη στρατηγική απειλή της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος και Κύπρου, Αντίθετα, με την κατευναστική πολιτική του βοηθά την  Τουρκία αυτή την περίοδο. Ο Κυρ. Μητσοτάκης  έδειξε αλαζονεία ακόμη και για τους πρώην πρωθυπουργούς, πόσο μάλλον για τον λαό,   και θα το πληρώσει με την αποπομπή του. Δύο τετραετίες πρωθυπουργός   είναι  αρκετές για  να εφαρμόσει τα σχέδια του. Τώρα πρέπει να έχει το θάρρος να δηλώσει ταπεινά τα σφάλματα του στον Ελληνικό λαό και να μας αδειάσει τη γωνιά. Αρκετά  (2/7/24)

 *Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

https://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή» «σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *