Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΛΘΟΝΤΟΣ ΞΥΠΝΑ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Σαν να μην μας έφθανε ο κ. Ερντογάν με την εμπρηστική ρητορική του και τις απειλές του για εισβολή στη χώρα μας, τώρα μπαίνουμε και σε εσωτερικό κύκλο ανωμαλίας εξ αιτίας των εκλογών. Ο εφιάλτης του παρελθόντος ξαναγυρνά και μας οδηγεί στην πολιτική οξύτητα και στη   νέα ολισθηρότατη ατραπό  της ανωμαλίας.  Αυτός  δεν διστάζει για τα «φηφαλάκια» να έλθει  σε πλήρη ρήξη και  να ανατινάξει  ακόμη και τους  θεσμούς . Ο γράφων ποτέ δεν είχε συμπάθεια   στην κομματοκρατία ,  η οποία πολλά δεινά έχει συσσωρεύσει  στον τόπο με τον   εθνικό  της διχασμό. Όμως αυτό τον καιρό που ελλοχεύει ο μέγας κίνδυνος εξ Ανατολών η πολιτική της συνταγματικής  εκτροπής και απαξίωσης της Κυβερνήσεως μόνο δεινά μπορεί να επιφέρει στον τόπο. Προφανώς, ο κ. Πρωθυπουργός αποστέρησε από τον κ. Τσίπρα το γήπεδο της Οικονομίας, της Εθνική Άμυνας, της Εξωτερικής πολιτικής  και του Εκσυγχρονισμού της Διακυβέρνησης με τις  ικανοποιητικές επιδόσεις και έχει  καταστήσει  το  σκάνδαλο  των υποκλοπών σαν «σημαία» της προεκλογικής του «ατζέντας». Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο προσπαθεί να εμπλέξει την κ. Π.τ.Δ στο προεκλογικό του παιχνίδι,  όπως κάνει εδώ και καιρό με την ΑΔΑΕ. Και δεν έχει  αιδώ και μνήμη να αναλογιστεί ότι:

1/ Αυτός  το 2015 αγνόησε το Δημοψήφισμα ενός ολόκληρου λαού και έπραξε τα αντίθετα. Θα μου πείτε ότι σε καλό μας βγήκε γιατί ο αλλοπρόσαλλος και άφρων  «ηγέτης»  μας οδηγούσε στην καταστροφή.

2/ Αυτός και ο τέως ΥΠΕΞ κ. Κοτζιάς   υπέγραψαν  την κατάπτυστη  συμφωνία των Πρεσπών  και  την παράδοση   στο   σλαβικό κρατίδιο των  Σκοπίων,   την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» και τη «μακεδονική γλώσσα» και «ιθαγένεια» .Μία  προδοτική πράξη και εθνικό έγκλημα   στο διηνεκές . Ναι φταίει και η Ν.Δ και τα λοιπά κόμματα(πλήν ελαχίστων) που στην συνέχεια δεν τη βελτίωσαν .

3/ Αυτός  υπέγραψε  το δυσβάστακτο  τελευταίο Μνημόνιο μετά το «μασάζ» της  κ. Μέρκελ  και   έθεσε ολόκληρη την περιουσία του Ελληνικού κράτους στην κατοχή των δανειστών ως το 2099 ;

Πότε εσείς κ. Τσίπρα ενδιαφερθήκατε για το λαϊκό εισόδημα, για την ανάπτυξη και παραγωγή πλούτου, για την τάξη και ομαλότητα ,  για τον εκσυγχρονισμό του κράτους,  για τα εθνικά μας θέματα, για την ενίσχυση της εθνικής άμυνας , για την σύσφιξη των συμμαχιών και την αλλαγή του ανθελληνικού και φιλοτουρκικού πολιτικού κλίματος διεθνώς; Επι της διακυβερνήσεως σας άνθισε η ανωμαλία, η αστάθεια, η λιτότητα για το λαό (τα κότερα για σας) το δίκιο των «δικαιωματάκηδων» , η αναρχία και τα μολότοφ, σε βαθμό ώστε ο λαός είπε το «Ποτέ πια Αριστερά» Πότε είχατε κάποιο όραμα για την Ελλάδα, εκτός από το να την κάνετε «διεθνιστικό χώρο κάθε ισλαμιστή λαθρομετανάστη»;    Είχατε    την αναισχυντία να επαίρεστε για το «άνοιγμα των Συνόρων» από την αλήστου μνήμης  «κυρά-Τασία» και τον κ.Μουζάλα; Και ακόμη ενεργείτε  υπονομευτικά κ. Τσίπρα σε βάρος των συμφερόντων της χώρας με την εκμετάλλευση της  υπόθεσης  της « εξάχρονης Μαρίας»   που χαλκεύτηκε από τις φιλικές σας ΜΚΟ και υιοθετήθηκε από σένα για προεκλογική εκμετάλλευση και  αμαύρωση της εικόνας της Κυβέρνησης(δηλαδή της Ελλάδος στο εξωτερικό); Πάντα κ. Τσίπρα ενεργείς  σαν υπονομευτής της  χώρας, όπως  σαν μαθητής  δρούσες κατά της εκπαίδευσης , με τις καταλήψεις και τις απεργίες των σχολείων.    Δεν πρόκειται να καθαγιάσω τη Ν.Δ της οποίας καταλογίζω έλλειψη «Εθνικής Στρατηγικής» ,όπως συμβαίνει με όλα τα κόμματα ένεκα του ομφάλιου λώρου τους από ξένα κέντρα. Επίσης, για τη διστακτικότητα της  στην  επέκταση των Χ.Υ στα 12Ν.Μ-και ιδιαίτερα στην Κρήτη-καθώς και  την συνένωση της ΑΟΖ   Ελλάδας-Κύπρου και πολλά άλλα.    Σήμερα   ο Ελληνικός λαός καλείται να επιλέξει το  λιγότερο κακό   μεταξύ των  χείριστων  κομμάτων (το μη χείρον βέλτιστον }. Και το «άκρως  χείριστο» όλων  κατά την γνώμη μου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ     (25/1/23)

Αμφικτύων

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε. α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

https://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή» «σύμφωνα  με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *