ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Μετά την αποστρατεία μου το 1981  ξεκινώντας το Κίνημα μας για την Επανελλήνιση των απανταχού Ελλήνων και την επανασύνδεση με τις ρίζες μας και με την πατρώα θρησκεία, μαζί με τον σοφότατο  ευπατρίδη Ελληνοκύπριο αείμνηστο   Κώστα Αθανασιάδη (εκδότη τότε της επιθεώρησης CAMPANA NY, ) τώρα είναι καιρός να κάνω  ένα σύντομο απολογισμό. Τότε ξεκινήσαμε κυριολεκτικά μια χούφτα και αρχίσαμε δειλά δειλά να γράφουμε για την ανάγκη επανασύνδεσης του  κομμένου νήματος του Ελληνισμού στον 3ον -4ον αιώνα (από τους Μ. Κωνσταντίνο , Θεοδόσιο Β’ κ.α) με την βίαιη απαγόρευση κάθε τι Ελληνικού , την καταστροφή του υπέρλαμπρου Πολιτισμού του και την ομαδική Γενοκτονία όσων δεν συμμορφώνονταν και επέμεναν στην πατρώα θρησκεία.

Μόνο στο Στρατόπεδο Συγκεντρώσεως στην  Σκυθούπολη της Παλαιστίνης εξοντώθηκαν τουλάχιστον 20-25 εκατ. Έλληνες και Ελληνόφωνοι πιστοί στον Δωδεκάθεο. Τέτοιες «Σκυθουπόλεις» λειτούργησαν πολλές γκρέμισαν κάθε τι Ελληνικό(μνημεία, ναούς, αθλητισμό, πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες κ.α) , Αυτά τα έχουν γράψει Χριστιανοί και Ρωμαίοι ιστορικοί της εποχής , για να μην μας πουν προπαγανδιστές  και ευφάνταστους.

 Με τη νέα θρησκεία συρρίκνωσαν τον Ελληνισμό από εκατοντάδες εκατομμύρια σε μια δεκάδα και κάτι σήμερον μαζί με τους μετανάστες .

Σήμερα υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες και ιδιαίτερα οι νέοι οι οποίοι πήραν την υπόθεση στα χέρια τους. Εκείνο που θέσαμε τότε σαν προϋπόθεση το Κίνημα να μην δημιουργήσει εθνικό  διχασμό , αλλά να αναπτυχθεί εξελικτικά και δια  ιστορικών, εθνικών , πνευματικών και πολιτιστικών    επιχειρημάτων.

Στον Μαύρο Μεσαίωνα  Από την εποχή διακοπής του Ελληνικού πνεύματος ο Δυτικός Κόσμος έπεσε στον μαύρο Μεσαίωνα και έκτοτε με μερικές αναλαμπές(Ευρωπαική Αναγέννηση κ.α)  καρκινοβατεί στην παρακμή , την διάλυση και το χάος .

Τώρα ο Δυτικός Κόσμος βιώνει   πολλαπλή κρίση: Οικονομική , Ενεργειακή, Περιβαλλοντική , Ανθρωπιστική   και βρίσκεται σε  εμφύλιο σπαραγμό(Πόλεμος Ουκρανίας –Ρωσίας)

Δεν είναι τυχαίον ότι οι προνοητικοί Εβραίοι,  οι οποίοι στο παρελθόν ήταν πάντα αντίπαλοι του Ελληνισμού και επέβαλαν το  δικό τους τέκνο( Ιησού) η θρησκεία του οποίου    μας διέλυσε ,όταν ο Χριστιανισμός υποδούλωσε την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία , τώρα βλέποντας το αδιέξοδο   ενώνουν τις υλικές τους δυνάμεις με τις πνευματικές δυνάμεις του Ελληνισμού . Οχι φυσικά με  το  άδειο κέλυφος όπως κατάντησε ο Χριστιανισμός και ευρύτερα οι τρεις κοσμοπολιτικές θρησκείες οι οποίες παρότι έχουν κοινό γενάρχη τον Αβραάμ μάχονται μέχρι εξοντώσεως μεταξύ των, αλλά με το ρωμαλέο Ελληνικό Πνεύμα των Αξιών, του Πολιτισμού και της Επανελλήνισης του Κόσμου. Από εμάς θα εξαρτηθεί αν είμαστε ικανοί προς τούτο.

 Επομένως, είναι αδήριτος ανάγκη  η αναβίωση του Ελληνικού Πνεύματος  και του Πολιτισμού που θεμελίωσαν οι πρόγονοι μας από αμνημονεύτων χρόνων για να φωτίσει τον Κόσμο  και να φέρει  τη διασαλευθείσα  Έννομο Τάξη(όπως  έπραξε ο Δίας σε άλλες εποχές), την Ελευθερία την Δημοκρατία,  την Ενότητα, την Πρόοδο και την  Αρμονία. Ετσι ο Κόσμος θα ετοιμασθεί για το μεγάλο άλμα στο Διάστημα και ο Άνθρωπος θα εξέλθει  από τον κλοιό αθλιότητος στην «Νοόσφαιρα»

Οι Θεοί μας ποτέ δεν πέθαναν αλλά ζουν κοντά μας Επειδή οι λαοί χρειάζονται και τους θεούς σαν προστάτες οι χαριτωμένοι Πατρώοι Θεοί μας είναι εκείνοι που έχουν την ηθική και συμπαντική δύναμη  να αντικαταστήσουν τις σημερινές αναξιόπιστες , διχαστικές και παρακμιακές Αβραμικές θρησκείες της ερήμου

Ο νέος χρόνος  που  μπήκε  όλους εμάς τους αγωνιστές  μας φορτώνει με διπλό έργο:

Πρώτον να στηρίξουμε τον Ελληνισμό που σήμερα βάλλεται πανταχόθεν  όχι τυχαίως από τους βαρβάρους και ελάχιστους   μηδίσαντες

Δεύτερον να προωθήσουμε το Κίνημα μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Κόσμο ώστε να  προωθήσουμε  την Επανελληνιση χωρίς εσωτερικές συγκρούσεις . Η ευθύνη του καθενός ξεκινάει από το  ελάχιστο  έως το άπειρο. Ο Ελληνικός Λόγος είναι ισχυρότερος από όλα τα όπλα των αντιπάλων ,ανώτερος και από τα πυρηνικά . Εξαρτάται από εμάς να τον αντλήσουμε και να τον μεταδώσουμε

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά .

Ευχές για ατομική και οικογενειακή    υγεία , ευτυχία και ευημερία   και αιώνια να ζήσει η  Πατρίδα

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *