ΟΛΑ ΓΡΑΠΤΑ- ΟΧΙ ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ   ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΘΑ  ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ  Ο Γ’ Π.Π .ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ  . Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ  ΣΑΝ  ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΗΠΙΑ  ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΟΠΛΗ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Α’ ΚΑΙ Β’ Π.Π  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ  ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. ΤΟ 1914 ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ  ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΗΤΑΝ Ο ΞΕΡΡΙΖΩΜΟΣ ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ  ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ. ΣΤΟΝ Β’ Π.Π-ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Ι.ΜΕΤΑΞΑ-  ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1941 ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ  ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ   ΒΑΡΥΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ   ΑΝΤΙ ΓΙΑ   ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ:

1/  ΓΡΑΠΤΕΣ  ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ   ΑΠΟ   ΗΠΑ  ΚΑΙ   Ε.Ε

2/ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΆ ΤΗΝ      ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ-ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .ΟΧΙ ΝΑ  ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!!

ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ.  ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ   ΑΞΙΕΣ- ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ-ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ  ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΛΑΙΑ  ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. (10/9/22)

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.