Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων  

Όταν η διεθνής κοινότητα έχει υποστεί ομαδική σχιζοφρένεια και πάει να αυτοκτονήσει με επερχόμενο πυρηνικό ολοκαύτωμα , με επισιτιστικό λιμό ή με κάποια πανδημία τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί , ακόμη και μια επίθεση της Τουρκικής συμμορίας εναντίον των Νησιών μας στο Ανατ. Αιγαίο και στην Κύπρο.

Το πρόβλημα είναι ότι η διεθνής κοινότητα και το  πολιτικό μας σύστημα  καθεύδει  υπό Μανδραγόρα και δεν θέλει να ξυπνήσει για να μην δει την πραγματικότητα που είναι διαφορετική από τον κόσμο τον ονειρικό του.

Οι πανάρχαιες υποχθόνιες , ερπετοειδείς και ανθρωποκτόνες δυνάμεις έχουν καταλάβει τις εξουσίες στις απολυταρχικές χώρες της Ανατολής και απειλούν τις χώρες της Δύσεως με κατάληψη  και ανατροπή της Δημοκρατίας .

Το παράδοξο είναι ότι η Δύση ακόμη ομιλεί με όρους « πολιτικούς»  σε πρωτόγονους «Κιμμερίους» που αγνοούν το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας και εχθρεύονται την δημοκρατία. Και αν ονομάζονται « Δημοκρατία» την  θεωρούν  σαν βολική  ταμπέλα προσελκύσεως πελατών στο «μαγαζί» και για αποκοίμιση των δυτικών ηλιθίων.

Όσο μπορούσαν οι «Αργοναύτες¨ να συνεννοηθούν με τους πρωτόγονους ερπετοειδείς Κιμμερίους του Βορρά στο ταξίδι τους προς την Κολχίδα, άλλο τόσο μπορούν   οι ΗΠΑ και η Ε.Ε  να συνεννοηθούν με τη Ρωσία , την Τουρκία  και τις λοιπές χώρες της Ανατολής  των οποίων τις εξουσίες έχουν οι  πανάρχαιες πρωτόγονες συμμορίες   .  Όταν η πολιτική δεν τους εγγίζει τότε μόνο η βία και τα όπλα μπορούν να σταματήσουν την πρωτόγονη επιθετικότητα των .

Αλήθεια δεν σας φαίνεται γελοίο το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ  να συναγελάζονται με την Τουρκία όταν αυτή τους πετάει κατάμουτρα την βρώμικη «πατσαβούρα»   και τους απειλεί ; Τι άλλο δηλαδή να περιμένουν για να αντιμετωπίσουν τους νέους τρις χειρότερους από το Χίτλερ και τους Ναζί επίδοξους κατακτητές ; Διότι   δεν έχουν να κάνουν με κράτη που σέβονται θεσμούς, συμφωνίες και διεθνές δίκαιο , αλλά αδίστακτους  δικτάτορες που είναι αρχηγοί «εγκληματικών συμμοριών»  που εμπορεύονται  στη  μεν Ρωσία : την ενέργεια, τα όπλα και τις πρώτες ύλες και στην Τουρκία: τα ναρκωτικά , τις  δουλεμπορικές    , κατασκευαστικές, και παραγωγικές εταιρείες όπλων και αγαθών . Οι εξουσιαστικές τους «συμμορίες»  έχουν φυλακίσει κάθε αντιφρονούντα και καταπιέζουν τους ίδιους τους λαούς τους μέχρι ασφυξίας , το διεθνές δίκαιο το πέταξαν στα σκουπίδια και ετοιμάζουν στρατιές για νέες εισβολές, εν συνδυασμώ με την εργαλοιοποίηση των μεταναστών και  τις ομαδικές  μετακινήσεις πληθυσμών προς την Δύση.

Η  Δύση αντί να συστρατευθεί και να απαντήσει  δυναμικά και  με ενωμένες δυνάμεις στο θηρίο ,  ενεργεί σαν «μυξοπαρθένα» επαναλαμβάνοντας ανούσια ψηφίσματα και δηλώσεις κατευνασμού(βρείτε τα με διπλωματικά μέσα και άλλα ανόητα φληναφήματα) όταν τα  θηρία επιτίθενται στο θύμα και το έχουν αιμόφυρτο  είτε  ετοιμάζονται να  του   επιτεθούν  και να το  κατασπαράξουν.

  Αν θεωρούν ότι έτσι θα στομώσουν τα θηρία είναι γελασμένοι και γρήγορα θα μετανοήσουν , γιατί αυτά  τρώγοντας ανοίγει η όρεξη τους . Λαοί ερπετοειδείς που ποτέ δεν ανέπτυξαν δικό τους πολιτισμό αλλά ζούσαν και ακόμη ζουν  με την διαρπαγή , λεηλασία,  σφαγές , γενοκτονίες , φυλακίσεις και τη βία δεν στομώνουν με κούφια λόγια  αλλά εξαχρειώνονται και γίνονται επιθετικότεροι και περισσότερο αιμοβόροι

Αμφικτύων

8/6/20 22

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε. α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

https://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή» «σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.