ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ 

  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ

Εκτός από προδότης λακές και ανθέλληνας ο Τσίπρας έχει  γίνει και επικίνδυνος δικτατορίσκος . Οταν οι ηγέτες των  Σκοπίων  που παίρνουν το όνομα της Μακεδονίας με όλα τα προαπαιτούμενα έχουν την ευαισθησία να το περάσουν απο την Βουλή με αυξηνη πλειοψηφία και εν συνεχεία να προσφεύγουν στο λαό για να το εγκρίνει με δημοψήφισμα, ο δικτατορίσκος Τσίπρας ,ο οποίος σήμερα ουδεμία έχει νομιμοποιηση για πολλούς και διαφόρους λόγους- αδιαφορεί και για τα δύο. Ποιόν φοβάται άραγε; Εμάς τους πολίτες;  Και πάλι ο αρχιψεύτης αναρχοαριστερος και αρεστός των ξένων ψεύδεται ασυστόλως ότι δεν φοβάται το λαό. Τρέμει και είναι χε@@νος γιατί ασφαλώς έχει πληροφορηθεί ότι ο λαός είναι στα κάγκελα έτοιμος να του  χυμήξει .

Τότε γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα; έπρεπε να είναι η ερώτηση από τον  υπάλληλο παπαγάλο δημοσιογράφο. Δηλαδή ο Τσίπρας που ανέβηκε στην εξουσία με λαική ψήφο τώρα αδιαφορεί για τον λαό και στηρίζεται στην θέληση των ξένων από τους οποίους αντλεί την εξουσία και  παίρνει εντολές; Αφέντη δεν έχει πλέον το λαό αλλά το ΝΑΤΟ,  Ουάσιγκτον και  Βερολίνο .

Παρέδωσε ολόκληρη Μακεδονία με την ιστορία της  2.500 και πλέον ετών και το θεωρεί ότι είναι υπόθεση της πλάκας σαν αυτή της νομιμοποίηση των ομοφίλων. Σκέψου  που φθάνει η παραφροσύνη και ακρισία του;;

Ελληνες πολίτες!!

Τώρα  μαχόμαστε διττά:

1/ για την Μακεδονία μας και

β/ για την Δημοκρατία που βιάζει το καθεστώς Τσιπρα-Καμμένου

Αν δεν  διώξουμε μέ οποιοδήποτε μέσο κρίνουμε σκόπιμο την βδελυρή  και παράνομη  κλίκα τους σύντομα θα θρηνούμε την Ηπειρο, την Θράκη και το Αιγαίο. Ο Τσίπρας είναι ο μοιραίος  δικτατορίσκος που ήθρε από την αναρχία να ξεπουλήσει την Ελλάδα και εξανδραποδήσει τους Ελληνες. Ενας λακές που παριστάνει τον πολιτικό ηγέτη  σε συνεργασία με τον ανεκδιήγητο και απωλωλώς  Πάνο Καμμένο που στις προσεχείς εκλογές θα εξαερωθούν και όμως δεν παίνουν τα μηνύματα του λαού . Αυτοί οι ηγέτες είναι βαλτοί από αλλού και λίαν επικίνδυνοι για τα Εθνικά μας Θέματα και την Δημοκρατία.

 Ωρα να τους διώξουμε ακόμη και δια της βίας. Εμείς είμαστε σύμφωνοι με το Σύνταγμα της χώρας και θα το προστατεύσουμε . Ο ΠτΔ , ο Πρωθυπουργός , ο Πάνος Καμμένος και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το παραβίασαν και συνεχίζουν να το παραβιάζουν κατάφωρα και συνειδητά.  Ακόμη και η Χούντα έκανε Δημοψήφισμα για να διώξει το Βασιλιά που μπορούσε με ένα διάταγμα όπως κάνει τώρα ο Τσίπρας με τον ανεκδιήγητο υπερφίαλο σαν παραφουσκωμένο σαν μπαλόνι Κοτζιά .

Αμφικτύων

14/6/2018

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/

Ο ιστοχώρος μας έχει σαν αρχή να μη στέλνει μήνυμα  αν πρώτα δεν λάβει κάποιο μήνυμα από τον   . αποστολέα Ενημερώσετε  μας με μήνυμά σας αν δεν

επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email  να σας διακόψουμε

«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΔΙΑΓΡΑΦΗ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *