ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ; ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Είπαμε  τα ορθά κάλανδα τώρα  θα  πούμε  και τα στραβά

στον άρχοντα μας Πρωθυπουργό  κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Το πρώτο λαθάκι ατυχής η επιλογή της κ. Σακελλαροπούλου στον ανώτατο θεσμό της ΠτΔ.. Η  κ. ΠτΔ ηρνήθη επιμόνως να αναφέρει τη λέξη «Μακεδονία» σε δύο  μηνύματα  της  , απομάκρυνε τη σημαία και τα σύμβολα των αγωνιστών του 21 από κοντά  της , απαξιεί να κρούουν τον εθνικό ύμνο, δεν ασπάζεται το ευαγγέλιο   και γενικά ενώ έντονα εκφράζει το ενδιαφέρον της για τις μειοψηφίες , τους περιθωριακούς και τα « προσφυγάκια» ,  τα οποία αυξάνονται και πληθύνονται,  ουδόλως  ενδιαφέρεται    για τα «Ελληνάκια» που εξαφανίζονται δημογραφικά και γίνονται αντικείμενο διωγμών από τον ισλαμοφασισμό εντός της χώρας  και εκτός.

Έντονο το ενδιαφέρον της Κυρίας  για την  αλλαγή του πρωτοκόλλου ώστε να μην υστερήσει η προβολή του συντρόφου της  σε κάθε επίσημη παρουσία της . Για όλα αυτά εισέπραξε κατά την προσέλευση της στον Αγ, Δημήτριο στην Θεσσαλονίκη την 28η Οκτ.2021 του κοινού την παγερή αδιαφορία,  εν αντιθέσει προς τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ ο οποίος καταχειροκροτήθηκε. Στο πρόσωπο του/της ΠτΔ  εκπροσωπείται  το Ελληνικό  Έθνος και  επομένως επιβάλλεται  να  σέβεται  τον διαχρονικό   Πολιτισμό μας  και όχι τα ρεύματα της  «Παγκοσμιοποίησης» . Τώρα  που βάλλεται πανταχόθεν ο Ελληνισμός και οι Αξίες του πρώτιστο καθήκον έχει να στηρίξει το Έθνος  και τις συνιστώσες δυνάμεις του(τη φυλή μας όπου γης, τη λατρεία μας, τη διαχρονική μας Ιστορία ,τη Γλώσσα, τα Ήθη-Έθιμα μας, τους  μύθους τους ήρωες  μας, τις παραδόσεις μας κ.ο.κ ) Η  σεβαστή κ. ΠτΔ ελαφρώς αγνοεί τον βαθύτερο ρόλο της  κσι αδυνατεί  να εκφράσει το σύνολο των απανταχού Ελλήνων . Αντίθετα, εκφράζει  περιθωριακές και ακραίες θέσεις της αρεσκείας της . Το κόστος για την ίδια ελάχιστο, αλλά για  σας κ. Μητσοτάκη και το κόμμα σας  το πολιτικό κόστος  μεγάλο και για την πατρίδα η ζημία μέγιστη.

Το δεύτερο λάθος  σας  η αντικατάσταση του επιτυχημένου   ΥΦΕΘΑ Στρατηγού κ.  Αλκιβιάδη   Στεφανή  αρχιτέκτονα της απόκρουσης της τουρκικής εισβολής  στον Εβρο και στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου από τον αποτυχημένο Υφυπουργό Φυσικών Καταστροφών  κ. Νίκο Χαρδαλιά. Ο τελευταίος  άφησε πίσω του καμένη τη Βόρεια Αττική και  1.500.000 στρέμματα στην Βόρεια Εύβοια, ρεκόρ καταστροφής όλων των εποχών.  Οι απόστρατοι Αξιωματικοί καθώς και  οι πολίτες του Έβρου και των νησιών του Ανατ. Αιγαίου έχουν καταγράψει την  αχαριστεία  αυτή και φοβούνται ότι στην περίπτωση που η Τουρκία επαναλάβει δια των μεταναστών ή ένοπλη εισβολή ο  νέος ΥΦΕΘΑ  κ. Χαρδαλιάς ο οποίος δεν έχει ιδέα τακτικής και στρατηγικής με «μάσκες»  θα εξορκίσει τον εχθρό.

Να τα πούμε και στον κ. Δένδια

Το τρίτο  λάθος  είναι πρωτίστως της   Ορθόδοξης Εκκλησίας και εμμέσως αφορά την Κυβέρνηση . Τούτο έχει να κάνει με την αδιαφορία της  Ορθοδοξίας  να προστατεύει   το ποίμνιο της από  την γενοκτονία εκ μέρους της Τουρκίας και των εξτρεμιστικών ισλαμιστικών  οργανώσεων   της    στο χώρο της Συρίας , Ιράκ και της Εγγύς Ανατολής. Και ενώ συμβαίνει  εδώ και  δεκαετίες   ουδείς   γνωρίζει το έγκλημα  και ουδείς  καταδικάζει την Τουρκία . Ούτε και τους   χριστιανούς που έφθασαν στη χώρα μας πρόσφυγες κυνηγημένοι  δεν φρόντισε να περιθάλψει  η  Εκκλησία της Ελλάδος και ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος  . Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνστ/πόλεως κ. Βαρθολομαίος είναι  «όμηρος της Τουρκίας»  και εχει προσκολληθεί στην Ουάσιγκτον για να επιβιώσει,  γνωστός από  το αμίμητο για την εχθρότητα της  Ρωσικής  Εκκλησίας:  « σκασίλα μου»   Την ίδια αδιαφορία και αδυναμία  δείχνουν και τα λοιπά Πατριαρχεία για την τύχη των Ορθοδόξων πληθυσμών που διώκονται αγρίως και αφανίζονται και για να σώσουν τη ζωή τους οι πιστοί μεταναστεύουν . Σε λιγο δεν θα υπάρχουν Χριστιανοί στη Μέση Ανατολή  που γεννήθηκε και δίδαξε ο Ιησούς. Αλλά και εντός της Ελλάδος βάλλεται αγρίως η Ορθόδοξη Εκκλησία και οι Αξίες του Ελληνισμού, ακόμη και από το κράτος. Σωστός βόρβορος   η  μεσημβρινή εκπομπή(30/12/21)  του Ράδιο- ΣΚΑΙ  σε  χυδαιότητα και   γελοιοποίηση,   σε βάρος απόντων  επισκόπων και ιερέων. Σε έκανε να  εκραγείς κυριολεκτικώς από θυμό και αηδία. Αυτό  το θεωρώ  «ρατσισμό» σε βάρος των Ελλήνων. Αν έλεγε το έν δέκατον αυτών εναντίον του Ισλάμ σήμερα ο άφρων και ανεγκέφαλος « λιβελογράφος»  θα ήταν ξεγραμμένος.   Και ενώ η Ορθοδοξία δεν ενδιαφέρεται για τους Χριστιανούς δεν θα έπρεπε να βρίσκεται το θέμα συνεχώς στην ατζέντα του ΥΠΕΞ ; Αναμένουμε από τον  κ. Δένδια να πράξει τα δέοντα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ  .  

 ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΙΣΙΟΝ ΤΟ  2022 ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ  , 

 ΣΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΈΔΑΣ ΤΟ ΝΕΦΕΛΩΜΑ Ο   ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ  

ΩΣ ΤΟΤΕ  ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ   ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ !!!

ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ  ΞΑΝΑ

ΤΟΥ  ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΕΝ  ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ Τ’ ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ.

Αμφικτύων

31/ 12/ 2021

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης>

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

https://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή» «σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *