ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ 

ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ 


ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ κ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ -ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΙΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ‘ΤΗΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”- ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΧΛΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ. 

ΑΥΤΑ ΟΜΟΣ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Σκοπιανό: Η κυβέρνηση χαρακτηρίζει «μορφώματα» τις Παμμακεδονικές και της είναι «αδιάφορη» η θέληση του ελληνικού λαού

Translate this page

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και Υπουργός Επικρατείας Δ. Τζανακόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε ως «μορφώματα» το σύνολο των Παμμακεδονικών οργανώσεων για τις οποίες είπε ότι του είναι αδιάφορη η άποψή τους.

Δηλαδή του είναι αδιάφορη η γνώμη και η θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ο οποίος δια συνεχόμενων μεγαλειωδών συλλαλητηρίων του έδειξε και θα του δείξει ότι δεν θέλει καμία εκχώρηση του ονόματος και των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχει συμφωνία αυτή τη στιγμή και, όταν θα υπάρξει, θα ενημερώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις και τον ελληνικό λαό, για να ακολουθήσει μια ευρεία και διεξοδική συζήτηση».

Εκτίμησε ότι υπάρχουν οι συσχετισμοί για μια ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή, όταν θα έρθει προς ψήφιση η συμφωνία για το ονοματολογικό

Υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί με καθαρότητα υπέρ μιας λύσης, με βάση τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η χώρα και όχι «να προσπαθεί να ψαρέψει σε θολά νερά», τονίζοντας ότι επέλεξε να συμμαχήσει με το ακροδεξιό τμήμα της ΝΔ, στο οποίο, όπως είπε, είναι εγκλωβισμένος.

Επανέλαβε ότι «μέχρι να συμφωνηθούν όλα, δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα» και τόνισε, για μία ακόμα φορά, ότι οι προϋποθέσεις για την εξεύρεση λύσης είναι το erga omnes και η συνταγματική αναθεώρηση».

Σχετικά με την στάση του Πάνου Καμμένου, είπε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να θέσει θέμα δεδηλωμένης» και τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αρραγής και συμπαγής»

Χαρακτήρισε τέλος τις παμμακεδονικές οργανώσεις «μορφώματα που λειτουργούν με ένα ακραίο τρόπο, δεν θεωρώ ότι εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού». Πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται οι συγκεκριμένες οργανώσεις. Ο τρόπος που έχουν επιλέξει να τοποθετούνται μου είναι αδιάφορος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *