ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ PRONEWS

 

Από καιρό το PRONEWS  έδειχνε μιά ιδιαιτερη φιλία υπέρ της Ρωσσίας . Ολοι άλλωστε το γνωρίζαμε αυτό αλλά στο βαθμό που εξυπηρετούσε   Ελληνικά συμφέροντα το παραβλέπαμε.  Οπως  παραβλέπαμε και την προβολή οπλικών συστημάτων διότι κάθε μέσον έχει την πολιτική του.  Αφ’ ότου όμως η Ρωσσία άλλαξε στάση απέναντι στην Αγκυρα και έγιναν σύμμαχοι η  κρυφή στήριξη του ως άνω μέσου μετεφέρθη εκ συμπαθείας και προς την Τουρκία.

Ετσι λοιπόν καθημερινά προβάλλει με πηχιαίες  φωτογραφίες τον δικτάτορα Ερντογαν την τουρκική σημαία  , τα κατορθώματα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας καθώς και τις γεωπολιτικές διεκδικήσεις της γείτονος . Είναι δε τοσο εξοργιστικός ο τρόπος προβολής των ώστε πλέον ξεπέρασε την φαιά προπαγάνδα και έγινε μαύρη κατάμαυρη  . Σπανίως δε προβάλλει εθνικές επιτυχίες  .

Αντίθετα πλαγιοβάλλει την εθνική στρατηγική προβάλλοντας   τα ασθενή   σημεία της χώρας , συχνά προβάλλει  θέματα απόρρητα εθνικής αμύνης όπως λ.χ απόδοση οπλικών συστημάτων , μηχανημάτων , αδυναμιών , ελλείψεων υλικού κλπ.  

Κύριοι του   PRONEWS 

Καλό είναι να σας   υπενθυμίσω σαν παλιός στρατιωτικός εκπαιδευμένος στη Σχολή Πληροφοριών του Στρατού Ξηράς ότι στην προσπάθεια σας να δώσετε προβολή και προβάδισμα στο μέσον σας προβέβαινε σε  αντεθνικές πράξεις  :

1/   Αν δεν το γνωρίζετε    τότε πρέπει να σταματήσετε την  φαιά και μαύτη προπαγάνδα υπέρ του εχθρού  

2/ Εάν όμως το γνωρίζετε και το πράττετε τότε  είναι θέμα εισαγγελέως γεγονός, που δεν θέλω το πιστέψω

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Υποστράτηγος ε.α

amphiktyon@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *