ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ;


ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΟΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΤΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ε.α ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ .
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΜΠΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ . ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΙΩΣΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ. Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΨΩΝΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ ΤΥΧΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ε.α ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΗΤΑΝ Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΛΟΦΑΡΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΣΙΣΚΟ, ΜΑΡΝΤΕΡ κλπ) ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ( ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΚΙΖΙΚΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΡΑΠΑΚΗΣ, ΓΑΛΑΤΣΑΝΟΣ κλπ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ) ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΤΤΙΛΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . ΙΣΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ,ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΞΗΠΑΤΗΣΑΝ .ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΝΗΣΤΕΥΤΗΚΕ.
ΟΜΩΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ 36% ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ;ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΧΩ ΑΠΟΚΟΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ (ΣΩΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *