ΜΕ ΤΟ ΤΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΠΟΥ Η ΕΞΕΤΑΣΗ DNA  ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ: ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ, ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΣΤΟΝ “ΤΟΥΡΚΙΚΟ” ΛΑΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΙΤΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΓΕΦΥΡΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΊΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΒΜΟΛΙΑΣΤΕΙ  ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ  ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

 ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ Ή ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ  ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.  ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ DNA  .   


 ΑΠΟΔΕΙΞΗ  ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ,  ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ , ΑΡΚΕΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ  ΗΘΩΝ  ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ , ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ  ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ  , ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ κοκ.

Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΚΑΙ  ΒΙΩΣΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ : 

1/ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΔΗΓΟ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ  ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ “ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ” ΩΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ. 

2/ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΩΝ  ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΗΛΛΑΓΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ  ΜΑΣ  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ  ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ       

3/ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ  ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΗ

4/ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ(ΦΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΟΙ κοκ

ΑΛΛΑ  ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ  ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ Η Η ΕΛΛΑΔΑ-ΠΑΡΑΛΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΙΣΧΥ-    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ .

ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ .

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ (ΗΙΘΥΝΟΥΣΑ ΤΑΞΗ) “ΘΕΛΕΙ ΤΥΦΕΚΙ” ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕΒΕΤΑΙ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Τουρκάλα κάνει τεστ DNA και... αποδεικνύεται Ελληνίδα! (βίντεο)

23/01/2020 – 14:20  |  Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 – 16:55

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκάλα κάνει τεστ DNA και… αποδεικνύεται Ελληνίδα! (βίντεο)

  •  
  •  1418
  •  69
  •  5

Translate this page

1418

69

1

Google +

5

Όπως είναι γνωστό, τα τεστ DNA, που ανακαλύπτει κανείς την καταγωγή του, είναι αρκετά δημοφιλή. Μάλιστα είθισται, όσοι τα κάνουν να φτιάχνουν βίντεο με τις αντιδράσεις τους και να τα αναρτούν στο διαδίκτυο.

Ο πραγματικός «χαμός» γίνεται με τους Τούρκους, οι οποίοι όταν κάνουν το τεστ συνήθως ανακαλύπτουν ότι δεν είναι Τούρκοι, αλλά είτε απόγονοι εξισλαμισμένων, είτε μιγάδες.

Τα τεστ που τα «σπάνε» είναι βεβαίως εκείνα που οι Τούρκοι ανακαλύπτουν ότι είναι Έλληνες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μια νεαρή και όμορφη Τουρκάλα που ζει στο εξωτερικό, η Τζαλέ Καρασλάν (Jale Karaaslan), έπαθε την πλάκα της ζωής της όταν ανακάλυψε ότι είναι 46,2% Ελληνίδα.

Η αντίδρασή της «τι Ελληνίδα;» είναι στο 03.45 του βίντεο.

Play Video

Στο υπόλοιπο, η νεαρή Τουρκάλα είναι 16,7% από Μικρά Ασία και Ιράν, 13,4% Ιταλίδα, 12% από τη βόρεια Αφρική και το μογγολικό DNA, από τις τουρκικές φυλές της κεντρικής Ασίας, είναι μόλις 11,7%.

Στο συνολικό της άθροισμα είναι Ευρωπαία 63,2% και Ασιάτισσα 24,8%.

Οι έρευνες DNA έχουν αποδείξει ότι οι σημερινοί Τούρκοι στην πλειονότητά τους είναι ελληνικής, αρμενικής και ιρανικής καταγωγής.

Αυτό φαίνεται εξάλλου και από τα πρόσωπά τους. Στη συντριπτική πλειονότητά τους έχουν ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά η μικρασιατικά.

Ο γνωστός Τούρκος αρθρογράφος Ahmet Altan σε άρθρο του είχε ομολογήσει ότι οι Τούρκοι έχουν Ελληνική και Αρμένικη καταγωγή.

Με ξεκάθαρο τρόπο σημειώνει ότι οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας δεν έχουν καμία σχέση με τα τουρκικά φύλα που είχαν έρθει στη περιοχή από τον δέκατο και ενδέκατο αιώνα και μετά.

Οι Οθωμανοί ίδρυσαν την πρώτη τους ηγεμονία το 1299, ενώ τα πρώτα τουρκικά φύλα είχαν έρθει στην Μικρά Ασία μετά το 1071.

Δεν μπορεί στη συνέχεια να εξαφανίστηκαν οι γηγενείς κάτοικοι που αριθμούσαν πολλά εκατομμύρια, εκτός και αν, όπως  λέει μάλλον ειρωνικά, ο Αλπ Αρσλάν, o ηγέτης των πρώτων Σελτζούκων της Μικράς Ασίας,  είχε φέρει μαζί του από την κεντρική Ασία… 70 εκατομμύρια κατοίκους. Τότε θα δικαιολογούνταν, όπως καταλήγει στο άρθρο του ο  Altan, να λέμε ότι σήμερα είμαστε απόγονοι αυτών των πρώτων Τούρκων που είχαν έρθει στην Μικρά Ασία.

Ο Τούρκος αρθρογράφος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αντί οι σημερινοί Τούρκοι να πιστεύουν ιστορικά ψεύδη, θα πρέπει να ξαναγράψουν την ιστορία τους και  να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ρίζες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως υποστηρίζει και αυτό είναι το συγκλονιστικό για ένα σύγχρονο Τούρκο δημοσιογράφο, οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας θα πρέπει να αποδεχτούν την… ελληνοαρμενική τους καταγωγή και να αναδείξουν ξανά τον πολιτιστικό πλούτο της Μικράς Ασίας, που έχει σαν βάση του τους λαούς που η σύγχρονη τουρκική ιστορία θέλει να διδάσκει ότι εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, μετά την έλευση των τουρκικών φυλών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.