Η ΧΑΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ


Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η κ. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΓΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΟΖ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ’ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ, ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ,ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟ ΤΗΣ ΑΟΖ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΕΥΘΥΚΡΙΣΊΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Ο κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΟΡΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ, ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΑ. ΥΠ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΟΖ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΑΤΑ ΟΠΩΣ:
1/ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥΣ
2/ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΙΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
3/ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
4/ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ
5/ ΘΕΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ κλπ
ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ- ΛΙΒΥΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΨΕΥΤΟ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΓΝΩΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ , ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ; ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΙΜΗΘΕΙΣ
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *