ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΒΥΘΙΣΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΙ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ. 

ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. 

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΒΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ  ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ   ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ  ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ  ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ  ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ. 

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *