Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ-ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΥΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ -ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ
ΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ

1/ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ

2/ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ -ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.


ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΚΑΤΟΧΗΣ; ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΑΦΥΛΑΧΤΑ ΛΟΓΩ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ , Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΑ ΗΘΗ , ΤΑ ΕΘΙΜΑ , Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ , ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ,
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ . ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ .
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ , ΑΡΚΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΦΟΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *