ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΤΗΚ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ Α/Φ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΕΡΠΛΑΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΖΩΝΕΣ. ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΒΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ .
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ . ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΠΥΡΑΥΛΩΝ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ Α/Φ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Α/Φ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ.
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Η ΙΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ(ΤΗΚ) Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΛΟΙΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.

*ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 12/1/ 2020*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνώνamphiktyon@gmail.comhttp://amphiktyon.blogspot.com/https://amphiktyon.orgΌποιος επιθυμεί να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *