ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ

ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΥΦΛΑ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ  ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

Ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΟΥΡΓΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΓΙΝΕ  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΤΡΑΜΠ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ,ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ-ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ)

 ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ  ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ   ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΟΧΙ  ΟΜΩΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΑΙΣΙΟΝ ΛΟΓΩ  ΤΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΘΑ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο κ. ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ  ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑ “ΠΟΛΥΤΙΜΟ” ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΤΑΞΙΕΣ  ,ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.

ΤΟ ΟΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΦΙΛΙΚΟ , ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ Ε.Δ ,  ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ . ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ Ή ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Ε.Ε ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.