Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ-Ο ΓΕΓΟΝΕ ΓΕΓΟΝΕ !!!


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “EASΤMED” Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Π/Υ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΤΗΣ Ε.Ε, ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΠΩΣ
1/ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΝΟΤΙΩΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ .
2/ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ,
3/ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΕΡΠΟΡΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Α ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ IAF
4/ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
4/ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
5/ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ Α/Φ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ.
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΛΟΙΦΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ – ΥΠΑΜ κ. ΑΚΑΡ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ “ΕΡΓΑΛΕΙΑ” ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΘΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΛΑΛΑ ΣΑΝ ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΗ Η ΡΗΤΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΜΕΝΤΕΡΕΣ. ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΝΙΛΑ !!!
ΚΥΡΙΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΟΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΥΣΕΙΝ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ. ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΩΡΑ . Ο ΓΕΓΟΝΕ ΓΕΓΟΝΕ !!!

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.