ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ. Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ …ΑΠΕΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ.
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΠΛΙΤΗ.
Η ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 18ον ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΕΩΝ . ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΟ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ.
ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ.
Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΥ . ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ.
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *