Ο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΟΧΟΣ- Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟ ΘΥΜΑ


ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΛΕΕΙ :
“ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ” ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ;”
ΕΔΩ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΕΝΩ Η ΚΙΝΑ , ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ . ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΟΥΘΙ Ή ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. Ο ΜΑΥΡΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ : “ΓΑΤΟΣ ‘ΠΗΔΑΕΙ’ ΓΑΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ”
Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ
ΕΜΕΙΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ , ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΡΥΠΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ .
ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ . ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ.
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *