Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ


ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ κ. ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ   ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΕΡΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ  , ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ . 

Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ  ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΙ  ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΟΝ  ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ; ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1/ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

2/ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

3/ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ  ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ  ΔΟΛΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ -ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ .

4/ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ  ΔΟΚΟΥΝ

5/ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ  ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΆ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ, ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΗΣ  ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

6/ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΔΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΎΓΧΡΟΝΑ ΌΠΛΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Η ΙΔΙΑ

7/  ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

8/ ΕΞΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΚ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ

9/ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ, ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ .

10/ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 

11/  ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ  ΜΑΣ(ΕΛΛΑΔΟΣ -ΚΥΠΡΟΥ)

12/ ΄ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ  ΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ .

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙ Ο  ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ  Η ΟΠΟΑ ΘΑ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ , ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ  ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ   ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ Ο κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΑ  ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *