ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!!


Δεν είναι η πρώτη φορά που η ελληνική ευφυΐα δημιουργεί νέες ιδέες για την αντιμετώπιση της τούρκικης απειλής . Οι Ελληνες είναι ο πολυμήχανος «Οδυσσέας».
Αυτό συνέβη και στο παρελθόν με την ομάδα Γκιολβα και αλλων. Επειδή η Τουρκία ηταν ανέκαθεν το χαϊδεμένο παιδί της δύσης και προμηθεύετε αμερικανικά οπλικά συστήματα δεν ητο νοητό για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ οι Ελληνες να αναπτύξουν συστήματα για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής.
Αυτοί που αντιδρούσαν περισσότερο και απο τους τούρκους ήταν οι Αμερικανοί οπλέμποροι γιατί μια έξυπνη ανακάλυψη θα μπορούσε να τους εξουδετερώσει ενα οπλικό σύστημα πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Και ας μην λησμονούμε ότι ο πρώτος εφευρέτης του ραντάρ ήταν ο αείμνηστος καθηγητής του πολυτεχνείου Παύλος Σαντορίνης . Το πήραν οι Άγγλοι με την κατάρρευση της Ελλάδος το 1941 , το τελειοποίησαν και με αυτό κέρδισαν τη Μάχη της Αγγλίας. Και το «ευχαριστώ» προς την Ελλάδα είναι γνωστό από το τραγούδι της Βέμπο.
Είναι δε τόσο διάτρητο το εσωτερικό μας μέτωπο ώστε τίποτα δεν μένει κρυφέ από τους δήθεν συμμάχους μας ακόμη και απο τους Τούρκου εχθρούς μας.Και ο νοών νοήτω γιατί σταμάτησαν απότομα το σχέδιο «Θεσσαλονίκης» για προηγμένο παθητικό ραντάρ αντιμετώπισης Α/Φ stealth και γιατί το πέταξαν στα σκουπίδια. Σκουπίδια οι ιθύνοντες εκεί το πέταξαν
Αμφικτύων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *